Kenniscentra

De Haagse Hogeschool heeft zes kenniscentra, waarvan elk kenniscentrum zich richt op een ander regionaal verankerd thema. Binnen deze kenniscentra zijn verschillende lectoraten (onderzoeksgroepen) actief.

Onze 6 kenniscentra

Cyber Security

Het belang van digitale veiligheid is niet meer weg te denken in de wereld waarin we leven. De missie van het kenniscentrum Cyber Security is het versterken van de cyberveerkracht van publieke en private organisaties die zelf in mindere mate zijn toegerust op cyberdreigingen.

Contactgegevens

Guus Derks
Programmacoördinator

Maaike Vergeer
Medewerker beleid & projecten

Digital Operations & Finance

De onderzoekers van het kenniscentrum Digital Operations & Finance werken aan een ‘economie die deugt’. Met ons onderzoek stellen we bedrijven en ondernemers in staat om met behulp van digitale technologie hun voetafdruk op ruimte, grondstoffen, medewerkers en medemensen te verkleinen.

Contactgegevens

Margot Custers
Programmacoördinator

Merel Hillen
Senior Managementassistent

Global and Inclusive Learning

Gelijkwaardige kansen voor studenten en professionals creëren en rechtvaardigen. Bij het kenniscentrum Global and Inclusive Learning onderzoeken we de processen om dat te realiseren. Net als de processen voor het actief bevorderen van inclusief onderwijs en een inclusieve samenleving. 

Contactgegevens

Olivier Bello
Programmacoördinator

Cindy de Witt
Managementassistent

Governance of Urban Transitions

Stedelijke ontwikkeling en het besturen van steden vormen een van de grootste uitdagingen van de 21e eeuw. Het kenniscentrum Governance of Urban Transitions heeft de missie om bij te dragen aan een inclusieve stad.

Contactgegevens

Meike de Jong
Programmacoördinator

Rachel Barret
Managementcoördinator 

Health Innovation

Kenniscentrum Health Innovation doet onderzoek naar  complexe gezondheidsvraagstukken rondom de thema’s ‘Preventie door voeding en bewegen’, ‘Inclusief Bewegen en Sport’ en ‘Langer Zelfstandig en Gezond’. 

Contactgegevens

Elise Peters
Programmacoördinator

Sanne de Vries
Directeur 

Mission Zero

Als drijvende kracht achter duurzaam ondernemen en leven, voeren we praktijkgericht onderzoek uit waarbij hoogleraren, docent-onderzoekers en studenten zich buigen over actuele vraagstukken. 

Contactgegevens

Rolien Blanken
Programmacoördinator

Nathalie van der Voort-Remkes
Medewerker bedrijfsvoering